Comparex, QNH en Qwise maken nu deel uit van het AppSense Certified Solution Partner programma. Leden van dit programma profiteren van consultancy, design, implementatie diensten en hulp van het AppSense User Virtualization Platform.
Curtis Partoredjo, Alliance & Business Development Manager bij Qwise: “We wilden een UEM-oplossing met focus op de eindgebruiker in plaats van focus op de beheerder. We hebben dit gevonden door met AppSense in zee te gaan.”Michiel van Teijlingen, Commercieel Directeur bij COMPAREX: “AppSense is een waardevolle speler op het gebied van virtualisatie.”Bart van Rheenen, Managing Director, Arrow ECS Benelux: “Arrow en AppSense deden al zaken in andere Europese landen. Als gevolg van de successen in de Belgische en Luxemburgse markt heeft Arrow ook in Nederland het Citrix distributie contract gewonnen. Mede hierdoor ontstond er direct behoefte bij onze Citrix, VMWare en Microsoft resellers, waardoor de toevoeging van AppSense aan ons portfolio een zeer welkome aanvulling is.”

“Deze partnerships zijn voor AppSense van groot belang, omdat ze een breed scala aan producten goed weten te combineren met een hoog kennisniveau,” aldus Aidan van Nes, Channel Development Manager Benelux bij AppSense. “Dankzij deze samenwerkingen hebben onze klanten geen omkijken meer naar het implementatietraject.”

Over AppSense
AppSense loopt internationaal voorop in UEM (User Environment Management): meer dan 3000 klanten maken gebruik van de oplossingen op meer dan 7 miljoen desktops. AppSense DesktopNow en DataNow maken het mogelijk dat IT-teams een optimale gebruikerservaring en productiviteit kunnen leveren op zowel fysieke en virtuele desktops. Tevens wordt de beveiliging verhoogd en naast de operationele ook de infrastructurele kosten verminderd. Het bedrijf is gevestigd in Sunnyvale, Californië, Verenigde staten, met kantoren over de hele wereld.


Delen op social media


Contact

Amsterdam

+31 20 460 9609

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter