IT als middel voor een betere bedrijfsvoering...

QNH helpt, als ‘trusted advisor and early implementer‘, organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering. Dat doen we door de inzet van slimme ICT oplossingen én in België in het bijzonder voor met retail solutions. We combineren nieuwe technologieën met bestaande, we adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren. Onze oplossingen richten zich op de optimalisatie van informatievoorziening, ontwikkeling, implementatie en beheer van IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. De juiste informatie altijd en overal beschikbaar, toegang tot de juiste applicaties en optimale werkplekken; op platformen die altijd klaar zijn voor de toekomst. Samen succes behalen en leren van én met elkaar, dat is voor ons: Partnership in IT.

 

Digitale transformatie

Voor ons is een digitale transformatie geen doel op zich, maar een middel tot een nog betere bedrijfsvoering. Wij combineren de juiste oplossingen vanuit onze thema’s om u te helpen een digitale transformatie te doorlopen. Concreet én stap voor stap. Passend binnen uw doelstellingen en mogelijkheden. Wij zijn ervan overtuigd dat zo’n transformatie alleen goed verloopt als de techniek in balans is met de menselijke maat. En daar praten we graag verder met u over. Contact ons vandaag nog!

Weten waarom het leuk is om bij ons te werken?

 

 


Waar bent u naar op zoek?


Cases

QNH realiseert innovatieve website Grouwels voor out-of-the-box kantoorpanden verhuur

Kantoorpanden op een out-of-the box manier middels een website in de markt zetten bij potentiële huurders. Dat was de uitdaging die QNH voor Grouwels aanging. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën zoals drone beelden en een virtuele tour door kantoorpanden was QNH echt in staat om te voldoen aan de wensen van de klant.

Bekijk de case Bekijk alle cases

QNH bracht een reeks innovatieve oplossingen aan voor mobiele communicatie, pda's en management information systemen. Kortom, de ICT-ondersteuning van de volledige business van Securitas.

Bekijk de case Bekijk alle cases

Productieprocessen bakkerij geoptimaliseerd door IT processen en Retail solutions van QNH

Om de dagelijkse productieprocessen vlot te laten verlopen zijn goed ingerichte IT processen van groot belang. QNH ondersteunt met haar Retail solutions bedrijven zoals Brood en Patisserie Wouters.

Bekijk de case Bekijk alle cases

Retailketen Aveve rekent op QNH

De Retailketen Aveve, marktleider in de professionele land- en tuinbouw, rekent dagelijks op de diensten van QNH. De meer dan 300 winkels verspreid over België en Nederland zijn uitgerust met Point of Sale installaties van QNH.

Bekijk de case Bekijk alle cases

Contact

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Amsterdam

+31 20 460 9609

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter