Applicatiebeheer

Wanneer u een maatwerkapplicatie laat ontwikkelen door een externe partij, is het een logische stap om deze ook door hen te laten onderhouden. QNH helpt u bij het ontwikkelen, vernieuwen, wijzigen en beheren van uw applicaties. Door het applicatiebeheer uit te besteden, heeft u hier zelf geen omkijken meer naar en weet u zeker dat uw maatwerkapplicaties up-to-date zijn.

Maatwerkapplicaties door QNH

QNH is expert in het ontwikkelen van maatwerkapplicaties. De overdracht van het technisch applicatiebeheer naar QNH Managed Services biedt u extra mogelijkheden. In samenspraak met u bepalen we de KPI’s en metrieken die uw business ten goede komen. Om een centraal loket te garanderen, maken we in een SLA (Service Level Agreement) en DAP (Dossier Afspraken en Procedures) afspraken over het beheer, het onderhoud en het wijzigingsproces.

Optimale dienstverlening

Het operationeel draaiende houden van de applicatie, het verhelpen van incidenten en het proactief monitoren van de applicatie – en eventueel de onderliggende database – behoort tot de standaard dienstverlening van QNH. Initiatieven die zorgen voor een betere ondersteuning van de business delen wij uiteraard ook met u, zeker als dit uw totale dienstverlening ten goede komt.

Referenties

QNH richt het nieuwe virtuele datacenter van Enexis in, in Microsoft Azure

Voor het hosten van nieuwe cloud applicaties heeft QNH een virtueel datacenter in Azure ingericht voor Enexis. In combinatie met QNH Cloud Hosting wordt nu een volwaardige datacenter dienstverlening obv Microsoft Azure geleverd.

Bekijk de case Bekijk alle cases

Regievoering bij schelderadarketen onder leiding van QNH

Het operationeel, functioneel en technisch beheer van de systemen van de Schelderadarketen (SRK/MRCC) wordt uitgevoerd door het gemeenschappelijk Vlaams-Nederlands Beheer- en Exploitatie Team (BET) onder leiding van QNH.

Bekijk de case Bekijk alle cases

QNH helpt Vodafone haar digitale kanaal te vernieuwen!

Met behulp van een scrum aanpak en de juiste stappen vanuit onze visie op digital experience werd dit project succesvol afgerond.

Bekijk de case Bekijk alle cases

De digitale glazenwasser 2.0

Fortron als één van de eerste reinigingsedrijven een start met het digitaliseren van hun werksystemen. De mobiele applicaties en de achterliggende techniek zijn van de hand van QNH.

Bekijk de case Bekijk alle cases

QNH laat hollandsnieuwe beter presteren

QNH ontzorgt hollandsnieuwe door het (door-)ontwikkelen van haar portal - hollandsnieuwe.nl - en de back-end koppelingen.

Bekijk de case Bekijk alle cases

Contact

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Amsterdam

+31 20 460 9609

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter

Opening soon: onze vestiging in #Rotterdam. Meebouwen? We zoeken nog starters & ervaren Business Intelligence #Consultants Klik verder voor het vacature aanbod: https://t.co/KiytYo6eLF #vacature #ICT #groeien #BI

De leveranciers in het IDaaS segment blijven toenemen. Security Consultant Sander van Caspel neemt in zijn blog de drie leiders in IDaaS onder de loep: https://t.co/CVTZsQLd2X #identity #security #IDaaS

Pionieren in #Rotterdam met Business Analytics & Intelligence? Help ons bij het opzetten van onze nieuwe vestiging als #consultant. Meer weten kijk op https://t.co/K0tuYPN8GA #vacature #BI #BA #ICT