Application Development

Veranderingen in het IT landschap, bijvoorbeeld met ketenintegratie en het toenemend belang van webapplicaties, vragen om steeds meer dynamiek. Portals en applicaties zijn dé primaire schakel tussen het bedrijfsproces en de IT-ondersteuning. De portals of applicaties vertegenwoordigen de wensen en behoeften van de ‘business’. Ze zijn daarmee van essentieel belang voor het realiseren van uw bedrijfsdoelen. De continuïteit van bedrijfsprocessen valt of staat met het professioneel ontwikkelen en beheren van deze maatwerk toepassingen. QNH helpt u met het bouwen, integreren en/of vernieuwen en beheren van (bestaande) applicaties en portals op basis van Microsoft (.Net, SharePoint, BizTalk, etc.), Java en mobiele technologie.

Portals

Portals brengen data uit verschillende bronnen samen met informatie, applicaties en bedrijfsprocessen. Zo worden medewerkers, teams, externe relaties en informatie, binnen en tussen organisaties, naadloos met elkaar verbonden. Medewerkers hebben op deze manier altijd op het juiste moment toegang tot de voor hen meest relevante informatie, ‘knowhow’ en toepassingen. Tegelijkertijd bieden publieke portals juist specifieke en verticale oplossingen, waarbij zaken als e-commerce en integratie met sociale netwerken desgewenst deel uitmaken van de totaaloplossing.

Mobiele toepassingen

Toegang tot portals moet op een eenduidige manier plaatsvinden, op ieder moment en op iedere locatie. We gebruiken onze smartphones en onze tablets dagelijks, als burger, als medewerker van ons bedrijf en als klant van onze leverancier. Mobiele toepassingen zijn daarom niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. QNH ziet het bouwen van mobiele toepassingen dan ook als een belangrijk onderdeel in het ontwikkeltraject van portals en applicaties. Wij kijken naar de beste manier om mobiele toepassingen te bouwen, passend bij de totaaloplossing die aansluit op uw eisen en wensen. Wij bouwen native apps voor iOS, Android of Windows.

Maatwerk

Elke organisatie heeft specifieke eisen wat betreft de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Steeds vaker staan organisaties voor de uitdaging om snel IT-systemen op te leveren die direct waarde creëren in het bedrijfsproces. QNH maakt het mogelijk om aan deze uitdaging te voldoen. Dit betekent niet dat er volledig nieuwe programmatuur ontwikkeld wordt: waar mogelijk combineren wij bestaande met nieuwe systemen. De technologieën die wij voor onze maatwerkontwikkeling inzetten, zijn gebaseerd op standaarden waarbij continuïteit, gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit gewaarborgd zijn. Onze software ontwikkelaars zijn ervaren hoogopgeleide IT professionals en gecertificeerd in de technologieën waarmee ze werken.

Agile-aanpak

Wij hanteren een Agile aanpak (SCRUM) en creëren hiermee een op uw organisatie toegespitste aanpak, waarbij samenwerking het uitgangspunt vormt. Wij werken telkens in korte ontwikkelcycli en betrekken u nauw bij het ontwikkeltraject, waardoor u snel inzicht heeft in het resultaat en u eenvoudig en accuraat kunt bijsturen indien nodig. En uiteraard kunnen wij uw applicatie beheren en onderhouden. Onze klanten geven aan dat onze aanpak duidelijk, gestructureerd, transparant en kwaliteit gedreven is. Bij een maatwerktraject kunnen wij alle gewenste rollen invullen, of het nu een ontwikkelaar, tester, analist, projectmanager of SCRUM master betreft.

Referenties

Applicatie geeft meer inzicht in energieverbruik bij Engie

Engie (voorheen Cofely) wilde haar klanten graag meer inzicht geven in het energieverbruik van hun gebouwenportfolio. QNH hielp daarbij!

Bekijk de case Bekijk alle cases

Digitaal vergaderen bij AZL

De digitale portal, gecreëerd door QNH, geeft besturen de gelegenheid om digitaal te vergaderen en op elk gewenst moment geeft het toegang tot de digitale fondsomgeving.

Bekijk de case Bekijk alle cases

De digitale glazenwasser 2.0

Fortron als één van de eerste reinigingsedrijven een start met het digitaliseren van hun werksystemen. De mobiele applicaties en de achterliggende techniek zijn van de hand van QNH.

Bekijk de case Bekijk alle cases

Een nieuw intranet voor Univé

Om de dienstverlening aan haar klanten nog beter uit te voeren en haar medewerkers hierbij te faciliteren, heeft Univé QNH in de arm genomen om al haar bestaande intranetten te vervangen door een nieuw intranet.

Bekijk de case Bekijk alle cases

Contact

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Amsterdam

+31 20 460 9609

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter

Opening soon: onze vestiging in #Rotterdam. Meebouwen? We zoeken nog starters & ervaren Business Intelligence #Consultants Klik verder voor het vacature aanbod: https://t.co/KiytYo6eLF #vacature #ICT #groeien #BI

De leveranciers in het IDaaS segment blijven toenemen. Security Consultant Sander van Caspel neemt in zijn blog de drie leiders in IDaaS onder de loep: https://t.co/CVTZsQLd2X #identity #security #IDaaS

Pionieren in #Rotterdam met Business Analytics & Intelligence? Help ons bij het opzetten van onze nieuwe vestiging als #consultant. Meer weten kijk op https://t.co/K0tuYPN8GA #vacature #BI #BA #ICT