OmniQstore

Met OmniQstore krijgt u inzicht in de klantprocessen binnen uw bedrijf. De oplossing van QNH is geschikt voor alle vormen van retail en is zeer flexibel, waardoor we snel kunnen inspelen op veranderingen, nu en in de toekomst.

Flexibel

QNH ontwikkelde de oplossing OmniQstore. Deze totaaloplossing vertelt retailers wie de klanten zijn, wanneer ze een vestiging bezoeken, wat ze kopen en wat de winstmarges zijn. Dankzij de software heeft u als retailer overal inzicht in de gegevens van uw vestiging: of u nu aan het werk bent op een pc in uw bedrijf of thuis op een tablet de laatste gegevens wil nakijken. Bovendien kunt u zelf bepalen waar u de software wil neerzetten, bijvoorbeeld op een lokale server, externe server, in de cloud of zelfs een combinatie daarvan. QNH adviseert, de retailer bepaalt. Omdat het systeem zeer flexibel is, zijn losse elementen gemakkelijk toe te voegen. Met OmniQstore is alles mogelijk: van gemeenten die werken met een grote verscheidenheid aan afrekensystemen en weinig transacties tot winkelketens met één en hetzelfde systeem in alle vestigingen en zeer veel transacties.

Totaaloplossing

Om alle processen binnen uw vestiging goed te coördineren, is een totaaloplossing ideaal. Door software en hardware op elkaar af te stemmen, werkt het systeem optimaal.

Retailers die bij QNH aankloppen, kunnen rekenen op een totaaloplossing voor het hele betaalsysteem. Wij zorgen voor de software, regelen samen met onze partner Toshiba Global Commerce Solutions dat de hardware geïnstalleerd en onderhouden wordt en bieden mobile en payment solutions. Met Business Intelligence en Business Analytics analyseren we de bedrijfsprocessen en kunnen we ze waar nodig verbeteren. Bovendien draaien onze applicaties op basis van SharePoint, Microsoft en Java, waardoor u met vertrouwde systemen kunt blijven werken.

Contact

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Amsterdam

+31 20 460 9609

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter