Outsourcing IT afdeling

De concurrerende markt en het economische klimaat vragen om steeds meer creativiteit en professionaliteit bij bedrijven. Steeds meer organisaties zijn daarom op zoek naar efficiëntie en flexibiliteit, bijvoorbeeld door te focussen op de core business en het ontzorgen van de IT dienstverlening, door lagere kosten binnen het eigen IT-domein te realiseren en door te zorgen voor voorspelbare en beheersbare IT-kosten. Wilt u zich minder zorgen hoeven maken over uw IT? Dan is outsourcen aan QNH een goede oplossing.

Altijd beschikbaar

QNH beheert voor u applicaties, infrastructuren en werkplekken. Wij hebben de oplossing en de resources voor zowel bedrijfskritische omgevingen, die continu beschikbaar moeten zijn, als voor ondersteunende omgevingen, die alleen binnen kantoortijd beschikbaar moeten zijn. Naast beheer en support bieden we ook mogelijkheden voor doorontwikkeling en onderhoud.

Innovatieve technologieën

Wij monitoren uw IT omgeving proactief. Voor vernieuwing en verbetering van het IT landschap kijken we steeds naar de nieuwste technologieën. Uiteraard zorgen we dat deze blijven aansluiten op uw behoeften. Kosten, baten, KPI’s en metrieken die passen bij uw bedrijfsdoelstellingen vormen de basis van de afspraken die we samen maken en vastleggen in SLA’s (Service Level Agreement).

Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Referenties

Een infrastructuur die ertoe doet

De server- en desktoparchitectuur moest geheel opnieuw worden ingericht. Dankzij de goede samenwerking met QNH is dat gelukt; het geheel is mooier, sneller en efficiënter geworden.

Bekijk de case Bekijk alle cases

Regievoering bij schelderadarketen onder leiding van QNH

Het operationeel, functioneel en technisch beheer van de systemen van de Schelderadarketen (SRK/MRCC) wordt uitgevoerd door het gemeenschappelijk Vlaams-Nederlands Beheer- en Exploitatie Team (BET) onder leiding van QNH.

Bekijk de case Bekijk alle cases

QNH helpt Vodafone haar digitale kanaal te vernieuwen!

Met behulp van een scrum aanpak en de juiste stappen vanuit onze visie op digital experience werd dit project succesvol afgerond.

Bekijk de case Bekijk alle cases

Contact

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Amsterdam

+31 20 460 9609

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter

Opening soon: onze vestiging in #Rotterdam. Meebouwen? We zoeken nog starters & ervaren Business Intelligence #Consultants Klik verder voor het vacature aanbod: https://t.co/KiytYo6eLF #vacature #ICT #groeien #BI

De leveranciers in het IDaaS segment blijven toenemen. Security Consultant Sander van Caspel neemt in zijn blog de drie leiders in IDaaS onder de loep: https://t.co/CVTZsQLd2X #identity #security #IDaaS

Pionieren in #Rotterdam met Business Analytics & Intelligence? Help ons bij het opzetten van onze nieuwe vestiging als #consultant. Meer weten kijk op https://t.co/K0tuYPN8GA #vacature #BI #BA #ICT