Markten

Partnership staat voor samenwerken en samen leren van en met elkaar. Maar het betekent ook meedenken. Dat kan nog beter als je de kennis hebt van en ervaring met de markt waar de klant zich in bevindt. Een greep uit markten waar we toegevoegde waarde kunnen leveren:

Finance & Services

De finance-sector verandert continu. De klant staat centraal; klantrelatie verbeteren, klantbinding en -behoud. Het verbeteren van het verstrekken van de juiste informatie aan klanten speelt hierin een sleutelrol.

Lees meer

Telecom & Utility

Innovaties en ontwikkelingen in technologie, mobiele toepassingen, security, dataopslag en het gedrag van consumenten veranderen continue het landschap voor bedrijven in de telecommunicatie en utility.

Lees meer

Overheid

U werkt als overheidsinstelling hard aan het bereiken van uw doelstellingen waarbij uw klant, de burger en het bedrijf, centraal staan. Wij helpen u graag een handje mee!

Lees meer

Retail

Concurrentie, hoge kosten voor opslag en voorraad, innovaties op het gebied van mobiele technologie en veelvuldig gebruik van internet door consumenten. Hoe gaat u die strijd aan?

Lees meer

Zorg

De zorg heeft niet alleen te maken met veranderende wet- en regelgeving, er is ook behoefte aan transparantie en kostenbeheersing.

Lees meer

Contact

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Amsterdam

+31 20 460 9609

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter