QNH bracht een reeks innovatieve oplossingen aan voor mobiele communicatie, pda's en management information systemen. Kortom, de ICT-ondersteuning van de volledige business van Securitas.

"We willen beveiligen van op afstand en daarin hebben we in QNH de partner gevonden die ook veel verder gaat dan wat gebruikelijk is. Een échte partner die ons meehelpt de toegevoegde waarde te realiseren."

Frank Lambrigts - Securitas

Meer informatie

Inzicht verwerven in de business van de klant vormt de eerste stap van de QNH-aanpak. Op basis van de aanwezige expertise in ICT werkt de onderneming dan een oplossing uit om die business te optimaliseren.

De activiteiten voor de firma Securitas, een gevestigde waarde in het domein van de beveiliging en bewaking, vormen een mooi voorbeeld van deze aanpak. QNH bracht een reeks innovatieve oplossingen aan voor mobiele communicatie, pda’s en management information systemen. Kortom, de ICT-ondersteuning van de volledige business van Securitas.

De beveiligingsfirma vond in QNH een partner die verder gaat dan louter productimplementatie. Het ICT-bedrijf dacht mee over vernieuwende manieren om de beveiliging op afstand te realiseren.

Contact

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Amsterdam

+31 20 460 9609

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter

Opening soon: onze vestiging in #Rotterdam. Meebouwen? We zoeken nog starters & ervaren Business Intelligence #Consultants Klik verder voor het vacature aanbod: https://t.co/KiytYo6eLF #vacature #ICT #groeien #BI

De leveranciers in het IDaaS segment blijven toenemen. Security Consultant Sander van Caspel neemt in zijn blog de drie leiders in IDaaS onder de loep: https://t.co/CVTZsQLd2X #identity #security #IDaaS

Pionieren in #Rotterdam met Business Analytics & Intelligence? Help ons bij het opzetten van onze nieuwe vestiging als #consultant. Meer weten kijk op https://t.co/K0tuYPN8GA #vacature #BI #BA #ICT