Cloud

Wilt u snel mee kunnen gaan met nieuwe ontwikkelingen op IT-gebied en flexibel kunnen schakelen? Is de veiligheid van uw gegevens van groot belang en wilt u compliant werken? Het kan met de cloud oplossingen van QNH. Door te werken in de cloud, kunt u uw kosten verlagen en uw flexibiliteit verhogen. IT-omgevingen worden makkelijk gecreëerd en kunnen snel aangepast worden aan veranderingen. Wij beschikken over het inzicht, de kennis en de ervaring om ontwikkelingen op een gedegen manier in een bestaande of nieuwe infrastructuur toe te passen.

Visie

Flexibel werken is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. In de toekomst zal het belang van flexibiliteit alleen maar toenemen, omdat steeds meer mensen op verschillende plekken en momenten werken. QNH vindt het belangrijk om bedrijven en organisaties op een snelle en veilige manier gebruik te laten maken van cloud computing. Wij geloven dat een stabiele, betrouwbare en aanpasbare IT-infrastructuur bijdraagt aan innovatie en groei van iedere organisatie. Daarom zijn wij onafhankelijk en gaan wij voor een duurzame relatie met uw bedrijf. Met onze oplossingen zorgen we er samen voor dat uw bedrijf optimaal presteert. Wij integreren (cloud) commodity op maat.

Oplossingen

QNH werkt met verschillende cloud oplossingen. Deze oplossingen bieden u de mogelijkheid om snel en flexibel gebruik te maken van de cloud:

Plan van aanpak

Twijfelt u nog over werken in de cloud en wilt u er meer over weten? Of heeft u besloten om over te gaan op de cloud, maar wilt u hulp bij de volledige implementatie? Geheel onafhankelijk helpen wij u met alles wat komt kijken bij het realiseren van de juiste cloud oplossing voor uw bedrijf.

Voordat uw bedrijf aan de slag kan met cloud, is het van belang om alle verwachtingen en wensen in kaart te brengen. Samen met u bepalen we daarom uw exacte vraag, de scope waar vanuit we de vraag gaan benaderen en de stakeholders die betrokken zijn bij de implementatie van de cloud oplossing.

Om tot een oplossing te komen die bij uw bedrijf past, gaan we samen aan de slag om antwoorden te bedenken op uw vragen. Dat doen we tijdens een of meerdere workshops. QNH leidt deze workshops en levert de inhoudelijke kennis om tot een antwoord te komen. De stakeholders worden betrokken bij deze fase. Hiermee leggen we het fundament voor eventuele vervolgtrajecten én worden uw stakeholders deskundigen.

Naar aanleiding van de resultaten van de workshops, stelt QNH een rapport op voor het realiseren van uw cloud ambitie. Ons doel is dat dit rapport gedragen wordt door uw stakeholders. Wij zorgen ervoor dat dit rapport gepresenteerd wordt in het formaat naar uw keuze.

Als u tevreden bent met onze voorstellen, dragen we – indien gewenst – zorg voor de implementatie. We optimaliseren het IT-landschap waar nodig en zorgen ervoor dat de bedrijfsprocessen efficiënter verlopen met onze cloudoplossing.

Wanneer u eenmaal aan het werk bent in de cloud, is het tijd om alle oplossingen te evalueren. Zo weten we hoe het werken in de cloud u bevalt, ontdekken we eventuele knelpunten en kunnen we meteen bijschaven waar nodig. We blijven verbeteringen doorvoeren totdat u helemaal tevreden bent.

Referenties

Contact

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Amsterdam

+31 20 460 9609

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter