Enterprise Mobility

Wilt u efficiënter werken, dan kan QNH de mobiele connectiviteit implementeren en beheren. Onze oplossingen (Intune, AirWatch en XenMobile) stellen gebruikers met mobiele devices in staat om altijd en actueel verbindingen te maken met datacenters (On-premise of cloud).

Visie

QNH gelooft in het gebruik van mobiele apparaten om efficiënter te kunnen werken. Onze drijfveer bij Enterprise Mobility is dat we bedrijven willen helpen om productiever te worden middels innovatieve oplossingen. Door gebruikers in staat te stellen veilig en snel met mobile devices en apps te werken, creëren we meerwaarde voor uw bedrijf. Wij hebben alle kennis in huis die nodig is om uw medewerkers doelmatiger te laten werken via mobiele applicaties. Zo spelen we in op technologische ontwikkelingen die mobiel werken eenvoudiger maken én zorgen we voor meer rendement binnen uw bedrijf.

Oplossingen

Mobiele apparaten spelen een grote rol in het dagelijks leven, zowel privé als op het werk. Voor bedrijven valt er echter nog veel winst te behalen op het gebied van TCO, beveiliging en authenticatie. QNH zet mobile devices in om bedrijfsprocessen beter te organiseren. Hieronder ziet u met welke oplossingen we bij u aan de slag kunnen.

In de eerste stap stellen we de business drivers van uw bedrijf op het gebied van Enterprise Mobility vast. In een use case beschrijven we welke medewerkers welke acties met het systeem kunnen uitvoeren. We schetsen de problemen waar u tegenaan loopt en vertellen hoe we die kunnen oplossen door gebruik te maken van mobiele technologie. Hierbij houden we uw organisatie, de bedrijfsprocessen, de beschikbare data en de huidige infrastructuur in het oog.

Als duidelijk is waar kansen liggen voor uw bedrijf, beginnen we met het ontwikkelen van een strategie. We onderzoeken hoe we de plannen die zijn opgezet bij de eerste stap kunnen laten werken en analyseren de wensen en behoeften van stakeholders. Daarnaast stellen we vast welke platformen en systemen we gaan gebruiken bij de derde stap, de implementatie.

Om de apps in uw bedrijf te integreren, optimaliseren we de bedrijfsprocessen voor de implementatie. Daarna ontwikkelen we apps waarmee uw bedrijfsprocessen efficiënter zullen verlopen. Zo gaat de productiviteit omhoog en bespaart u kosten. Bovendien kijken we niet alleen naar de voor de hand liggende processen, maar duiken we verder in de data om verborgen problemen te ontdekken en daar oplossingen voor aan te dragen. De oplossingen realiseren we op basis van software als Microsoft SharePoint, Airwatch en Citrix XenMobile.

Als de apps eenmaal geïntegreerd zijn bij uw bedrijf, blijven we controleren of alles optimaal werkt. We meten de prestaties van de oplossingen en dragen suggesties aan voor verbetering. Zo blijven we steeds up-to-date en gaan we mee met de laatste technologische ontwikkelingen én veranderingen in uw bedrijf.

Plan van aanpak

Wilt u via mobiele toepassingen de productiviteit van uw organisatie verhogen? QNH analyseert hoe het beheer, de veiligheid en flexibiliteit binnen uw bedrijf geregeld kunnen worden. In een Maturity Model staat beschreven welke verbeteringen we kunnen realiseren op het gebied van Enterprise Mobility. In 4 heldere stappen innoveren wij de processen in uw bedrijf door mobiele applicaties toe te passen. Bij iedere stap houden we uw bedrijfsvisie in het oog.

Referenties

Contact

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Amsterdam

+31 20 460 9609

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter