Retail Solutions

Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor de afrekensystemen in uw vestigingen? En wilt u graag alles registreren omtrent producten, betalingen, klanten en bezoekersaantallen? QNH Retail Solutions biedt u een compleet pakket aan oplossingen voor hardware, software, webapplicaties, mobile payment en meer. Wij helpen bij het verbeteren van uw prestaties bij direct klantcontact. Iedere beweging op het systeem wordt vastgelegd: van de prijs van het artikel tot de klant die het product koopt. Door alles te registeren, zijn we in staat om de afrekenprocessen verder te optimaliseren. Zo zorgen we ervoor dat de klanttevredenheid stijgt. We bieden oplossingen voor bedrijven met vestigingen over heel de wereld.

Visie

De ontwikkelingen van het internet volgen elkaar razendsnel op, terwijl de mogelijkheden voor betalingen zich blijven uitbreiden. Deze vernieuwingen brengen de markt in beweging. Het is daarom van groot belang om te innoveren. QNH kan snel meegaan met veranderingen in de wereld van retail en zorgt ervoor dat u bij kunt blijven. Wij spelen in op de wensen van onze klanten, zetten omni-channel systemen op voor uw bedrijf en doen er alles aan om de mobile activiteiten binnen de winkelomgeving optimaal te benutten. Innoveren staat daarbij altijd voorop.

Oplossingen

QNH werkt met verschillende Retail oplossingen. Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor de afrekensystemen in uw vestigingen? En wilt u graag alles registreren omtrent producten, betalingen, klanten en bezoekersaantallen? QNH Retail Solutions biedt u een complete waaier van oplossingen voor hardware, software, webapplicaties, mobile payment en meer.

Plan van aanpak

QNH werkt met een beproefd stappenplan om Retail Solutions te implementeren in uw vestiging. Uw wensen staan hierbij voorop. Zo komen we tot een oplossing waar u mee aan de slag kunt.

In een eerste gesprek bekijken we wat uw wensen zijn. We luisteren naar uw verhaal, analyseren de huidige situatie en onderzoeken waar de knelpunten zitten. Daarna kijken we welke systemen u gebruikt, wat aan vervanging toe is en wat we kunnen meenemen naar de nieuwe oplossing.

De software van QNH biedt talrijke mogelijkheden. Denk aan registratie met klantenkaarten, het combineren van diverse promoties en het werken met verschillende betaalvormen. Samen met u onderzoeken we welke opties toepasbaar zijn in uw winkel en adviseren we u bij het maken van de juiste keuzes voor uw toekomstig systeem.

Voordat we beginnen met de implementatie, bepalen we de structuur voor uw winkel. Deze structuur kunt u zelf maken, maar dit kunt u ook door QNH laten doen. Het belangrijkste bij het bepalen van de structuur is dat klanten snel kunnen afrekenen wanneer zij de winkel willen verlaten.

Als we eenmaal hebben bepaald welke software en hardware we gaan gebruiken in uw winkel(s), starten we met de implementatie. We zorgen ervoor dat alle systemen optimaal functioneren, zodat u snel aan de slag kunt. Ook na de implementatie kunt u altijd terecht bij ons helpdeskteam met vragen, zij ondersteunen u graag bij al uw vragen.

Referenties

Retailketen Aveve rekent op QNH

De Retailketen Aveve, marktleider in de professionele land- en tuinbouw, rekent dagelijks op de diensten van QNH. De meer dan 300 winkels verspreid over België en Nederland zijn uitgerust met Point of Sale installaties van QNH.

Bekijk de case Bekijk alle cases

Contact

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Amsterdam

+31 20 460 9609

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter

Opening soon: onze vestiging in #Rotterdam. Meebouwen? We zoeken nog starters & ervaren Business Intelligence #Consultants Klik verder voor het vacature aanbod: https://t.co/KiytYo6eLF #vacature #ICT #groeien #BI

De leveranciers in het IDaaS segment blijven toenemen. Security Consultant Sander van Caspel neemt in zijn blog de drie leiders in IDaaS onder de loep: https://t.co/CVTZsQLd2X #identity #security #IDaaS

Pionieren in #Rotterdam met Business Analytics & Intelligence? Help ons bij het opzetten van onze nieuwe vestiging als #consultant. Meer weten kijk op https://t.co/K0tuYPN8GA #vacature #BI #BA #ICT