AG Connect publiceert: 5 strategieën om je IT-carrière nieuw leven in te blazen. Radboud Visser, software engineer bij QNH, vertelt in dit artikel hoe belangrijk het is om te blijven leren en certificaten te halen.

[AG Connect, maart 2017 | Auteur: Ester Schop]

Technologische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit en zijn ook voor IT-professionals nauwelijks bij te benen. Bovendien worden steeds meer werkzaamheden – ook die van IT’ers – overgenomen door machines. Gelukkig ontstaan er ook een aantal nieuwe techbanen dankzij robotisering. Het is dus nog niet te laat: AG Connect geeft 5 tips om je carrière nieuw leven in te blazen.

Certificaten

Eén van die tips komt van Radboud Visser, werkzaam als software engineer en gespecialiseerd in Microsoft-software. Jezelf permanent blijven ontwikkelen is één. Je meerwaarde ook kunnen aantonen is een tweede. Het is daarom altijd handig om na afronding van een training of opleiding het certificeringstraject in te gaan.

“Die natuurlijke drang om mezelf te blijven ontwikkelen heeft zijn vruchten afgeworpen. Na een ‘first in, first out’- ronde had ik binnen twee dagen alweer een nieuwe baan bij QNH. Grotendeels dankzij mijn certificaten”, aldus Radboud.

 

Wil je ook nieuw leven blazen in jouw carrière? Kijk dan eens bij onze vacatures en kom je toekomst bij ons inkleuren!

 


Delen op social media


Contact

Amsterdam

+31 20 460 9609

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter