Predictive Maintenance

Denkt u dat het onderhoud van machines efficiënter kan? Zo min mogelijk kosten maar wel installaties en apparaten die 100% betrouwbaar zijn. Door onderhoud beter voorspelbaar te maken, kan dit gerealiseerd worden. Wij volgen en gebruiken de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van advanced analytics en big data om grote hoeveelheden data te ontsluiten om zo slim onderhoud in te kunnen plannen: predictive maintenance.

Onderhoud voorspellen

Onderhoud van machines en voertuigen is een onvermijdelijke kostenpost in veel industrieën. Vaak blijkt tijdens een onderhoudsbeurt dat een machine nog in goede staat is of dat sommige onderdelen juist helemaal versleten zijn. Dat terwijl down-time voor onderhoud gepaard gaat met hoge kosten. Door beschikbare data van bijvoorbeeld sensoren te analyseren, is het mogelijk de stap te zetten van regelmaat naar noodzaak. Met Predictive Maintenance kan accuraat worden voorspeld wanneer onderhoud noodzakelijk is, waardoor service efficiënter ingepland kan worden en kosten bespaard blijven.

Innovatie

Voor de Predictive Maintenance oplossing heeft QNH in 2015 de WBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk) toegewezen gekregen. Deze subsidie wordt toegewezen om de ontwikkeling van innovatieve producten te stimuleren.

Uw organisatie

Meer weten of en over hoe u Predictive Maintenance kan invoeren binnen uw organisatie? Onze Business Analytics consultants vertellen u meer over sensor analytics en andere voorspellende oplossingen en modellen specifiek voor uw business. Neem snel vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Amsterdam

+31 20 460 9609

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter