QNH professionals en specialisten

Heeft u behoefte aan extra kennis of daadkracht binnen uw organisatie? QNH beschikt over een uitgebreide Professionals Services afdeling met deskundige professionals, die de juiste kennis en ervaring hebben en zich inleven in uw specifieke situatie. Zo bieden zij u een frisse blik op projecten en kunnen ze zorgen voor ervaren specialisten die met uw projecten aan de slag gaan. De professionals van QNH hebben een bewezen staat van dienst en een hands-on mentaliteit. Ze kijken verder, weg van gebaande paden. Hierbij zijn ze pas tevreden als hun inzet daadwerkelijk rendement voor u oplevert.

Klanttevredenheid voorop

Klanttevredenheid en het realiseren van uw ambities staan bij ons voorop. Investeren in kwaliteit is dus essentieel. Onze professionals willen excelleren op hun vakgebied. Ze worden dan ook voortdurend getraind, opgeleid en (her)gecertificeerd. Zo zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Onze professionals hebben ervaring in zowel de profit als de non-profit sectoren. Van projectmanager tot netwerkspecialist en van informatie analist tot systeembeheerder: bij QNH vindt u een expert die u verder kan helpen.

Wij staan voor u klaar

Onze professionals staan klaar om u te helpen. Laat het ons weten als u behoefte heeft aan extra resources. Wij hebben de volgende professionals en specialisten voor u:
• Infrastructuur specialisten (Microsoft, WebSphere, Unix)
• Technisch project en solution managers
• Applicatie ontwikkelaars (.Net, Java, SharePoint)
• Informatie en business analisten
• Business Intelligence specialisten

Ben jij een professional en past jouw expertise bij bovenstaande rollen? Neem een kijkje bij onze huidige vacatures  en opdrachten.

Goede afstemming en begeleiding

Om te zorgen dat de beste man of vrouw bij u aan het werk gaat zorgen we altijd voor een goede afstemming en begeleiding. Hoe we dat doen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Amsterdam

+31 20 460 9609

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter