Dinsdag 18 april was het zover, de eerste Digital Experience sessie van QNH Consulting Midden. Met 44 bezoekers (zowel klanten als prospects) en 3 presentaties over het thema “Digital Experience” was het ook dit keer een zeer geslaagde middag.

Slimme apps voor klantenbinding in de wereld van nu

Na een kort welkom en introductie van Arjan Dost was het de beurt aan Hans de Visser van Mendix om zijn visie te geven op het ontwikkelen van slimme apps voor klantenbinding in de wereld van nu. Met een paar treffende klantcases liet hij zien hoe snel apps tegenwoordig kunnen worden ontwikkeld. Daarnaast ging hij ook nog nader in op het post-app tijdperk, waarbij apps zoals wij ze nu kennen naar de achtergrond verdwijnen. Transacties zullen dan steeds vaker automatisch of via kleine notificaties plaatsvinden onder andere door middel van “Internet of Things” en sensoren.

Context Marketing voor een optimale klantbeleving

De tweede spreker was Willem Haring van Sitecore. Hij liet zien hoe bezoekers van websites tegenwoordig real-time worden geïdentificeerd, terwijl ze op de website aan het rondkijken zijn. De opbouw en de content van de site passen zich aan aan de interessegebieden van de specifieke bezoeker. Met als gevolg dat wanneer een bezoeker bijvoorbeeld een whitepaper download, daarin enkel onderwerpen zullen staan die passen bij het profiel van de bezoeker. Content op maat, dus!

Vodafone’s road to digital experience

Last but not least was het de beurt aan Sander van Mil van Vodafone. Sander ging nader in op de manier waarop Vodafone haar klanten bindt. Onder de titel “Our road to digital experience; learnings & practices” werden voorbeelden getoond hoe Vodafone nieuwe succesvolle diensten ontwikkelt. De presentatie zelf was verder vertrouwelijk, maar het kwam er op neer dat ook Vodafone veel nieuwe producten en diensten ontwikkelt door veel in gesprek te zijn en te leren van haar klanten!

We sloten af met een gezellige netwerkborrel, waar we met alle aanwezigen nog van gedachten hebben kunnen wisselen.

Aan de slag! …. In onze practice room

Al met al was het zeker een geslaagde middag, waarin genoeg inspiratie is opgedaan om ook zélf mee aan de slag te gaan. Zoals ook is aangekondigd tijdens deze middag, hebben wij een speciale practice room ingericht, voor iedereen die wil ervaren hoe je in één of twee dagen al een concrete pilot kan maken. Meer weten over Digital Experience, zelf ervaren hoe snel je er al mee aan de slag kan of gewoon eens even sparren met de voeten op tafel? Schroom vooral niet contact met ons op te nemen.

 


Delen op social media


Contact

Amsterdam

+31 20 460 9609

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter

Opening soon: onze vestiging in #Rotterdam. Meebouwen? We zoeken nog starters & ervaren Business Intelligence #Consultants Klik verder voor het vacature aanbod: https://t.co/KiytYo6eLF #vacature #ICT #groeien #BI

De leveranciers in het IDaaS segment blijven toenemen. Security Consultant Sander van Caspel neemt in zijn blog de drie leiders in IDaaS onder de loep: https://t.co/CVTZsQLd2X #identity #security #IDaaS

Pionieren in #Rotterdam met Business Analytics & Intelligence? Help ons bij het opzetten van onze nieuwe vestiging als #consultant. Meer weten kijk op https://t.co/K0tuYPN8GA #vacature #BI #BA #ICT