Ben jij benieuwd welke informatie in de data van jouw bedrijf verscholen ligt? En wil je hiermee concreet aan de slag? Tijdens dit seminar laten we aan de hand van inspirerende verhalen zien wat er mogelijk is en hoe data analisten nou eigenlijk te werk gaan. Laat je inspireren & informeren op donderdag 22 juni. Direct aanmelden. 

 

3 inspirerende verhalen

 

Zonder de context in data overleeft een organisatie niet
Denis Doeland – 
Owner at DMDCA

In de digitale cultuur is de aandacht van en de relatie met de (toekomstige) fan of klant de belangrijkste (economische) waarde geworden. Het personaliseren van de relatie met de fan en de inzet van data zijn daarbij de heilige graal. Digitale veranderaar Denis Doeland gaat aan de hand van voorbeelden uit de entertainmentindustrie dieper in op de manier waarop dj’s, evenementen en festivals door de inzet van data een directe en persoonlijke relatie met hun fans realiseren. Zo ontwikkelde hij op basis van beschikbare data de persoonlijke relatie met fans door inzet van technologie voor de wereldberoemde DJ Hardwell. Op het moment houdt Denis zich bezig met de drie eenheid bot, blockchain en context bij Hardwell die allen deel uitmaken van het nieuwe businessmodel van de muziekindustrie. Hoe zit het businessmodel in elkaar? Hoe werk je data gedreven? Welke data en metrics heeft een organisatie nodig?  Maar vooral: wat kunnen branches en organisaties leren van de entertainmentindustrie?

 

 Hoe ik als data scientist PGGM help in de wereld van analytics
 Niels Algebregtse – Business analytics consultant bij QNH Consulting

Je hebt besloten om aan de slag te gaan met analytics. En dan? Niels Alebregtse heeft als business analtyics consultant jarenlange ervaring met het opzetten van analytics projecten. Tijdens deze dag vertelt hij over het business analytics traject dat PGGM aan het doorlopen is en laat hij aan de hand van een demo zien hoe data analisten nou eigenlijk te werk gaan.

 

De successen van Sligro behaald door analytics
Sandro Lauria – Programmamanager Datascience bij Sligro

Sligro Food Group en QNH werkten al langer samen op het gebied van Business Intelligence. Toen Sligro graag meer inzicht wilde hebben in haar MKB klanten, startte QNH een Business Analytics project met als doel MKB klanten te clusteren op basis van hun aankoopgedrag.  Er werden verbanden gevonden tussen productgroepen waar deze niet eerder waren verwacht! De inzichten die Sligro verkreeg uit het project bieden nu veel interessante mogelijkheden om assortiment, promoties en klantbenadering beter af te stemmen op de wensen van MKB klanten.

Programma

13:30   Inloop
14:00   Opening
14:15   Denis DoelandZonder de context in data overleeft een organisatie niet
15:00   Niels Alebregtse Hoe ik als data scientist PGGM help in de wereld van analytics
15:45   Pauze
16:00  Sandro Lauria – De successen van Sligro behaald door analytics
16:45   Afsluiting
17:00   Netwerkborrel

Locatie

QNH Consulting
Hogehilweg 24
1101 CD Amsterdam ZO

Let op: Parkeren kan in het nabij gelegen ‘P9 Antartica’, Hoogoorddreef 3, 1101 BA Amsterdam-Zuidoost.
Zie hier de wandelroute vanaf de parkeergarage naar ons kantoor. Of bekijk het in Google maps.
Bij ontvangst ontvang je van ons een uitrijkaart.

Aanmelden

Deelname is gratis en geheel vrijblijvend. Klaar om geïnspireerd te worden? Dan zien we jou graag op donderdag 22 juni!

Inschrijven


Delen op social media


Contact

Amsterdam

+31 20 460 9609

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter