Het centrale thema van Hét Limburgs ICT-event 2017 is de Digitale Tansformatie. Tijdens dit event hopen wij u te inspireren en inzichten te geven in de mogelijkheden, visies en best practices op het gebied van de digitale transformatie.

QNH en de digitale transformatie

Voor ons is een digitale transformatie is geen doel op zich, maar een middel tot een nog betere bedrijfsvoering. Wij combineren de juiste oplossingen vanuit onze thema’s om u te helpen een digitale transformatie te doorlopen. Concreet én stap voor stap. Passend binnen uw doelstellingen en mogelijkheden. Wij zijn ervan overtuigd dat zo’n transformatie alleen goed verloopt als de techniek in balans is met de menselijke maat. En daar praten we tijdens dit event graag met u over verder!

Presentatie:  Een beheerde werkplek, is dat nog van deze tijd?

De hedendaagse werkplek blijft een grote uitdaging voor de IT afdeling. Hoe kun je iedereen tevreden stellen met alle wensen en gelijktijdig de controle houden over beveiliging, stabiliteit en beschikbaarheid? Tijdens dit event zal Jeroen Speetjens, Workspace Architect bij QNH Consulting, hierover een presentatie verzorgen. In deze presentatie zal Jeroen inzicht geven hoe IT om kan gaan met trends, hoe in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en toch de controle kunnen behouden. Onderwerpen als BYOD, CYOD, Mobile, Cloud en Hybride zullen ruimschoots aan bod komen.

Gratis naar binnen? 

Als partner van het Limburgs ICT event hebben we een speciale partnercode waarmee relaties gratis naar binnen kunnen. Geinteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op via marketing@qnh.nl!

Locatie

Buitenplaats Vaeshartelt
Weert 9
6222 PG Maastricht

Meer informatie over dit event leest u hier.

Delen op social media


Contact

Amsterdam

+31 20 460 9609

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter