Onderwerpen die tijdens dit Symposium ondermeer aan bod komen gaan over de waarde van big data, het bouwen van intuïtieve dashboards en visualisaties en het ontwikkelen van aangepaste enterprise apps. Deelnemers leren ‘best practices’ van de wereldwijde leiders en doen hands-on product ervaring op, zodat ze het meeste uit hun investeringen in MicroStrategy kunnen halen.

QNH als partner van Microstrategy aanwezig

Bent u benieuwd welke informatie in de data van uw bedrijf verscholen ligt? En wilt u hiermee concreet aan de slag? QNH verbetert prestaties van bedrijven door alle beschikbare informatie binnen én buiten de organisatie slim te analyseren. Dit doen we door interne data met een niet-vooringenomen blik om te zetten naar bruikbare informatie voor uw organisatie. Wij gaan daarin verder dan andere bedrijven. We voeren niet alleen de standaard analyses en rapportages uit. Op basis van de beschikbare data gaan we op zoek naar concrete verbeteringen voor de prestaties van uw organisatie. We bouwen dashboards en specifieke op maat gemaakte apps. Bij iedere stap zijn uw bedrijfsstrategie, de cultuur van uw organisatie en de informatie waarop u wil sturen de uitgangspunten. Zo komen we tot duidelijke en toepasbare inzichten.

Als partner van Microstrategy zal QNH niet ontbreken op de beursvloer van het Symposium. Kom vooral kennismaken met onze data scientists en application development consultants. Wij vertellen u graag meer!

Informatie 

Datum: 7 februari 2018
Locatie: Beurs van Berlage, Damrak 243, Amsterdam
Aanmelden: gratis via de eventwebsite

Delen op social media


Contact

Amsterdam

+31 20 460 9609

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter