Eindhoven’s beste ICT dienstverlener, 2016 beste jaar in de geschiedenis van QNH, een nieuw pand… We hebben alle reden om feest te vieren dit jaar. En wie feest viert, trakteert! Kennis, in ons geval. Graag nodigen we jou daarom uit op ons midsummer event! Laat je inspireren Direct aanmelden. 

Programma

10:00 Inloop
10:30 Trendwatcher Vincent Everts aan het woord
11:10 Workshops
12:00 Hackathons
13:00 Prijsuitreiking, food & drinks


Trendwatcher Vincent Everts!

Geen nieuwe technologie die er aan zit te komen, of Vincent Everts wordt op radio en televisie, in kranten en bladen naar zijn mening gevraagd. Als geen ander is Vincent in staat om kennis over te brengen. Tijdens dit midsummer event zal Vincent een presenatie houden in relatie tot de grote ICT trends:  Mobile first, social media in business, big data toepassingen, lessons learned in e-commerce,  Fintech (zoals bitcoins, blockchain, mobile payments),  internet of things & het industriële internet, artificial intelligence, het nieuwe slimme werken, de snelle opkomst van SAAS & cloud business applicaties en natuurlijk de top gadgets inclusief wearables. Kortom: een ontzettend inspirerende en motiverende presentatie waar je bij wilt zijn!


Vergroot je kennis met onze workshops!

Workshop 1:  Bouw een datacenter in 40 minuten! 

Al eens een compleet datacenter gebouwd in 40 minuten? Tijdens deze Infrastructure as Code workshop ga je samen met een groep van onze specialisten je eigen datacenter in Azure opzetten, compleet met servers, netwerken en storage!

Workshop 2: Business Analytics: van ruwe data naar machine learning

Ben jij al bekend met het analytics proces? Wij brengen je binnen een uur op de hoogte, inclusief de uitdagingen waar je tegenaan kan lopen! Onderwerpen die aan bod komen, zijn: analyse van klantvraag, data retrieval, data cleaning, data storage, data visualization en machine learning.


Interessante hackathons

Hackathon 1: Bouw een applicatie in een uur tijd met Betty Blocks

Heb jij al eens een applicatie gebouwd in een uur, zonder enige voorbereiding? Op basis van een High-Productivity Application Platform as a Service, zoals Betty Blocks, is dat mogelijk. Geen hardware en software nodig, maar slechts een browser en het vermogen een businessvraag om te zetten in een IT-oplossing. Wat resteert is een killer user experience. Dus frontenders met consultancyvaardigheden, zonder het gedoe van back-end en infra, gewoon snel bouwen. Ervaar het in deze hackaton met Betty Blocks!

Hackathon 2: Bouw een mobiele applicatie in een uur

Altijd al jouw eigen applicatie willen ontwikkelen? Wij gaan je helpen dit binnen een uur te doen. Tijdens deze hackathon ga je met behulp van een framework voor mobiele app ontwikkeling aan de slag! IOS of Android, het kan allebei. En je kan hem nog zelf op je mobiel testen ook!

Aanmelden 

Ben jij benieuwd hoe QNH Consulting op de nieuwe ICT trends inspeelt? Laat je inspireren op ons Midsummer event! Een mooie gelegenheid om kennis op te doen, gave prijzen te winnen maar natuurlijk ook kennis te maken met QNH. Wie weet ben jij wel de professionele, sociale, ambitieuze en tikkeltje eigenzinnige professional die wij nog zoeken!

Delen op social media


Contact

Amsterdam

+31 20 460 9609

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter