Cloud, ondertussen een gevestigd begrip. Was het 5 jaar geleden nog een hype, tegenwoordig is de cloud verankerd en gaan de ontwikkelingen harder dan ooit. Maar met de tijd komt ook de ervaring. Met de cloud, komt ook de vraag naar zekerheid, veiligheid en borging. Gedreven door techniek, wetgeving, governance en, niet geheel onbelangrijk, gevoel. 

Daarom slaan wij, samen met Open Line, op 26 oktober a.s. met een aantal andere marktpartijen de handen ineen om u een informatieve, inspirerende dag te bieden die bol staat van het opdoen van nieuwe inzichten en u alle ruimte biedt om te netwerken. Dit alles in een uitstekend verzorgde entourage bij Kasteel Maurick in Vught. Keynote sprekers zijn o.a. Chris Obdam, CEO Betty Blocks én genomineerd CEO van het jaar, Hans Bos, CTO Microsoft en Loran Kloeze, Ethische hacker.

Informatie

Wat: Trusted Cloud Event
Wanneer: 26 oktober a.s.
Tijd: 12:00 – 20:15
Locatie: Kasteel Maurick, Maurick 3, 5261 NA Vught, Nederland
Inschrijven: via trustedcloudevent.nl (let op: gratis registratie via onze partnercode!)

QNH Partnercode voor gratis toegang

Het Trusted Cloud event is gratis voor partners en deelnemers die een partnercode hebben ontvangen. Ook wij hebben zo’n partnercode! Vraag hem gerust aan via Jytte.Diederiks@qnh.nl! Let op: deze kaarten zijn wel beperkt, dus wees er snel bij!

QNH presentatie | 15:20 – 15:50 | Zaal 1

Software defined datacenter in de cloud, wat is het en waar begin je? 

Tijdens het Trusted Cloud Event zal Kevin Gorissen, Cloud Architect bij QNH Consulting Zuid, een presentatie geven. Mis het niet!

 

De DevOps manier van werken en denken neemt de IT wereld in snel tempo over. De snelheid van veranderingen en time to market neemt hiermee ook toe. Dit brengt risico’s met zich mee ten aanzien van stabiliteit en kosten efficiëntie. Uiteraard wilt u een stabiele, kosten efficiënte alsook flexibele omgeving. Een Software Defined Datacenter is gebaseerd op Infrastructure as Code (IaC). IaC maakt het mogelijk om complexe veranderingen eenvoudig uit te rollen naar vele systemen tegelijkertijd in slechts een paar minuten. In deze sessie legt Kevin uit wat Infrastructure as Code (IaC) is, welke voordelen het biedt en hoe u hiermee kan starten. Zijn lessons learned uit eerdere projecten geven u de juiste basis en een voorsprong bij het opzetten van uw eigen Software Defined Datacenter.

Exclusief voorprogramma

Workshop Betty Blocks | 09:30 – 11:00

Als sponsor van dit Trusted Cloud Event, hebben wij een exclusief voorprogramma: Samen supersnel en gemakkelijk een applicatie bouwen met Betty Blocks; enige echte no-code rapid application development platform. We gaan aan de slag en in 1,5 uur helpen we je een applicatie bouwen, zonder coderen. Betty Blocks is opgenomen in het HPaPaaS magic quadrant van Gartner en scoorde volgens onderzoek het hoogste in gebruiksgemak voor developers. Het is één van de meest succesvolle en snelst groeiende bedrijven in Nederland op dit gebied.

Deelname is kosteloos. Meld je snel aan voor deze workshop via onderstaand aanmeldformulier, want de plaatsen zijn beperkt!

Aanmelden

 

Delen op social media


Contact

Amsterdam

+31 20 460 9609

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter