Op donderdag 15 maart wordt de 4e editie van het Zaaksystemen in Beeld live georganiseerd in het congresgebouw 1931 in Den Bosch. Uiteraard is QNH PerfectView Collaboration hierbij aanwezig om de laatste producten te presenteren! Kom eens een kijkje nemen en leer de laatste trucs van onze zaaksystemen.

Wat is Zaaksystemen in Beeld LIVE concept!?

De insteek is om bezoekers in één dag de mogelijkheid te bieden om een groot aantal zaaksystemen werkend te bekijken en hierover in gesprek te gaan met de leverancier. Interessant voor als u binnenkort een zaaksysteem gaat aanschaffen, er net één hebt aangeschaft of juist al een tijd ervaring hebt. De zaaksystemen worden gedemonstreerd aan de hand van de thema’s klantcontact, de zaakafhandeling, de beheeromgeving en een vrij in te vullen sessie.

Zaakafhandeling

Aandacht voor gebruiksgemak staat centraal in het Onegov 365 zaaksysteem binnen het Microsoft Office 365 platform. U ervaart het gemak van een integraal klantenportaal voor self service, terwijl de gebruiker optimaal bij zijn werkzaamheden wordt ondersteunt vanuit een moderne werkplek met social intranet. We laten u zien hoe een gebruiker vanuit een document (bijvoorbeeld in een teamsite) eenvoudig een nieuwe zaak kan starten en afhandelen. We sluiten af met archivering, waar u kunt zien hoe u een zaak of bijvoorbeeld een project met een druk op de knop archiveert.

Klantcontact

Gebruik van social media is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Wij bieden integraal ondersteuning voor social media en ‘engagement’ aan uw klanten binnen het platform, waarbij ook registratie en opvolging op uniforme wijze zijn geborgd. Een integrale oplossing op basis van Office 365 biedt uw KCC-medewerkers de ondersteuning die zij nodig hebben tijdens het intensieve gebruik van de oplossing. We tonen hoe de moderne werkplek er uit kan zien, inclusief social intranet en informatievoorziening op maat. Met een druk op de knop is de beschikbaarheid van uw collega’s te raadplegen, of start u een chatgesprek.

Functioneel beheer

De inwerkingtreding van de Algemene Verordening Gegevensbescherming vraagt veel van uw organisatie. Wij tonen u enkele handvatten die de oplossing binnen het Office 365 platform van Microsoft biedt zoals krachtige logging, monitoring, rapportage en autorisatiemogelijkheden. Uiteraard besteden we nog aandacht aan het gemak waarmee u op basis van sjablonen in de ZTC eenvoudig een nieuw zaaktype kunt inrichten in Onegov 365.

Vrije sessie

Met het platform van Microsoft Office 365 beschikt u over een totaaloplossing voor samenwerken. We lichten de mogelijkheden toe, variërend van onderling samenwerken aan een document, via projectgroepen tot aan de gestructureerde omgeving die het zaaksysteem Onegov 365 u biedt. Gebruikers kunnen vanuit een document op bijvoorbeeld een teamsite eenvoudig een zaak starten. Gebruiksgemak en herkenbaarheid zijn essentieel in de adoptie door uw gebruikers. We laten zien hoe gamification hier een bijdrage aan kan leveren.

 

Informatie 

Datum: 15 maart 2018
Locatie: 1931 Congresgebouw, Oude Engelenseweg 1, 5222 AA ‘s-Hertogenbosch
Meer informatie: https://zaaksystemeninbeeld.nl/zaaksystemen-in-beeld-live-2018/

 

 

Delen op social media


Contact

Amsterdam

+31 20 460 9609

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter

Opening soon: onze vestiging in #Rotterdam. Meebouwen? We zoeken nog starters & ervaren Business Intelligence #Consultants Klik verder voor het vacature aanbod: https://t.co/KiytYo6eLF #vacature #ICT #groeien #BI

De leveranciers in het IDaaS segment blijven toenemen. Security Consultant Sander van Caspel neemt in zijn blog de drie leiders in IDaaS onder de loep: https://t.co/CVTZsQLd2X #identity #security #IDaaS

Pionieren in #Rotterdam met Business Analytics & Intelligence? Help ons bij het opzetten van onze nieuwe vestiging als #consultant. Meer weten kijk op https://t.co/K0tuYPN8GA #vacature #BI #BA #ICT