De finance- en de services sector veranderen continu. In beide sectoren staat de klant centraal: veel draait om het verbeteren van de klantrelatie, klantbinding en -behoud. Juiste informatieverstrekking aan klanten speelt een sleutelrol bij klanttevredenheid. Bij Finance & Services wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technologieën en innovaties, zoals mobiel betalen, contactloos betalen, Scrum Agile en Dev Ops om zo tot de beste oplossingen te komen. Op strategisch vlak wordt vooruitgekeken en worden de voorspellende modellen van data analytics toegepast binnen bedrijven. Security van de beschikbare data staat hoog op de agenda. Daarnaast ligt er een belangrijke focus op kostenverlaging, vertrouwen (terugwinnen) en internationaal zakendoen (grenzen verdwijnen).

 

QNH & Finance/Services

QNH beweegt pro-actief en flexibel mee met haar partners en klanten in de Finance & Service sectoren. We hebben de juiste oplossingen in huis om uitdagingen aan te gaan en we leveren daar de best passende expertise bij. Zo kunnen we u helpen bij onder meer het toepassen van data analytics, het verbeteren van bedrijfsprocessen (Lean IT), applicatie ontwikkeling en beheer, maar ook bij projectbegeleiding en ondersteuning.

Oplossingen

Binnen onze dienstverlening ontwikkelen we oplossingen die zich richten op de optimalisatie van informatievoorziening, de bouw, implementatie en beheer van IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Met als doel dat de juiste informatie altijd en overal beschikbaar is, dat gebruikers toegang hebben tot de juiste applicaties en optimale werkplekken, met onderliggende platformen die altijd klaar zijn voor de toekomst. Een greep uit onze oplossingen passend bij uw uitdagingen:

Thema's

Met onze dienstverlening spelen wij in op de wensen en prioriteiten van onze klanten. Door goed te luisteren en samen te kijken naar de best passende oplossing, leveren we toegevoegde waarde. In een veranderende markt bewegen deze thema’s mee. Uw uitdagingen, onze thema's:

Contact

Amsterdam

+31 20 460 9609

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter