De zorg heeft niet alleen te maken met veranderende wet- en regelgeving, er is ook behoefte aan transparantie en kostenbeheersing. Organisaties zoals die van u moeten blijven meebewegen met de veranderingen die elkaar in hoog tempo opvolgen; van het toepassen van nieuwe technologieën en innovaties tot aan hogere administratieve lasten en het aanpassen aan nieuwe organisatiemodellen. Zo blijft de zorg op het hoogste niveau.

QNH & Zorg

Onze specialisten hebben de ervaring en kennis in huis om mensen en processen te verbinden met bestaande en nieuwe technologieën. Wij adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen die u helpen bij het bereiken van uw doelstellingen en ondersteunen bij het doorvoeren van veranderingen binnen de organisatie.

Oplossingen

Binnen onze dienstverlening ontwikkelen we oplossingen die zich richten op de optimalisatie van informatievoorziening, de bouw, implementatie en beheer van IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Met als doel dat de juiste informatie altijd en overal beschikbaar is, gebruikers toegang hebben tot de juiste applicaties en optimale werkplekken, met onderliggende platformen die altijd klaar zijn voor de toekomst. Een greep uit onze oplossingen passende bij uw uitdagingen:

Thema's

Met onze dienstverlening spelen wij in op de wensen en prioriteiten van onze klanten. Door goed te luisteren en samen te kijken naar de best passende oplossing, leveren we toegevoegde waarde. In een veranderende markt bewegen deze thema’s mee. Uw uitdagingen, onze thema's:

Contact

Amsterdam

+31 20 460 9609

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter