Met het behalen van de 'Small and Midmarket Cloud Solutions' competentie is QNH nu met 8 competenties Gold en 1 Silver Certified Partner van Microsoft.

Naast deze Silver status van ‘Small and Midmarket Cloud Solutions’ kende Microsoft QNH al eerder 8 keer de Gold status toe voor ‘Data Analytics’, ‘Devices and Deployment’, ‘Datacenter’, ‘Application Development’, ‘Collaboration and Content’, ‘Cloud Productivity’, ‘Cloud platform’ en ‘Midmarket Solutions provider’.

Trots op Microsoft competenties

‘We waren al trots op de 8 Gold competenties, maar deze Silver competentie voor de Small and Midmarket Cloud Solutions maakt dat we wederom bevestiging krijgen voor het maken van de juiste keuze van ondermeer cloud als één van de centraal gestelde thema’s binnen QNH’, aldus Hen Snackers, CEO bij QNH Consulting. ‘Overigens sluit deze nieuwe status ook mooi aan op de 2 nominaties die wij onlangs vanuit de markt ontvingen. Via Channelweb zijn we genomineerd voor Trusted Advisor of the year Award voor het cloudproject bij onze klant NXP en begin deze maand ontvingen we het nieuws dat we één van de genomineerden zijn voor Cloud Innovator of the year Award via Dutch IT Channel.’

msft-logo-2017-deel-1

msft-logo-2017-deel-2

 

 

 

 

 

Niet zomaar  

QNH laat met deze competenties zien dat ze aan alle strikte eisen voldoet die Microsoft stelt aan deze status. De belangrijkste eisen zijn: het hebben van een groot aantal gecertificeerde professionals, het overleggen van voldoende referenties en een positieve beoordeling van klanten – die gemeten wordt via een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek.

‘Eén van de grote voordelen van deze Gold en Silver status is de nauwere samenwerking die hierdoor ontstaat met Microsoft. Voor onze klanten betekent deze status dat ze met een innoverende en ervaren IT- dienstverlener in zee gaan, die toegang heeft tot alle expertise en nieuwste technologieën van Microsoft’, aldus Hen Snackers.


Delen op social media


Contact

Amsterdam

+31 20 460 9609

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter