Voor het bouwen van (web)applicaties zónder programmeren maakt QNH Consulting (QNH) vanaf heden gebruik van het Betty Blocks-platform.

Betty Blocks is een 100% online & cloud-based application platform as a service (aPaaS) waarbij je – door gebruik te maken van bestaande “blokken” en templates – snel en eenvoudig een volledig op maat gemaakte applicatie bouwt, 8x sneller dan via de traditionele methode.

Snel, flexibel en veilig

De keuze van QNH om met Betty Blocks een partnership aan te gaan, is gemaakt op basis van de snelheid die het applicatie-ontwikkelplatform biedt om maatwerk te kunnen ontwikkelen en de flexibiliteit om eenvoudig aanpassingen te kunnen doen tijdens, maar ook direct na het ontwikkeltraject. Daarnaast onderscheidt het Betty Blocks-platform zich doordat ontwikkeling, testen, acceptatie & productie binnen één omgeving gebeurt. Dit maakt niet alleen de snelheid van de ontwikkelcyclus optimaal, maar vermindert ook de zorgen omtrent het beheer van de hardware, software en de beveiliging. Applicaties die ontwikkeld zijn met het Betty Blocks-platform zijn automatisch responsive en multi-device ready.

 

Betty_Blocks_van_idee_naar_applicatie_screenshot_website

 

QNH heeft het Betty Blocks-platform inmiddels succesvol gebruikt voor het bouwen van verschillende applicaties, waaronder diverse toepassingen en PoC’s (proof of concepts) voor bestaande en nieuwe klanten. Meer informatie over Betty Blocks? www.bettyblocks.com

 

Banner Betty Blocks


Delen op social media


Contact

Amsterdam

+31 20 460 9609

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter