Na twee mooie nominaties voor ‘Partnerproject van het jaar’ (door Computable Awards) en ‘Trusted Advisor of the Year‘ (door Channel Awards), zijn we nu wederom genomineerd! Dit maal voor ‘Cloud Innovator of the Year‘ door Dutch IT channel!

 

Waarom is QNH genomineerd?

Als trusted advisor en cloud expert werkt QNH met en voor grote namen (DSM, ThiemeMeulenhoff, FloraHolland, NXP, etc.) waarbij QNH niet alleen adviseert, maar samen met de klant zorgt voor een zorgvuldige, veilige en volledige implementatie van een passende cloud omgeving. Een mooi voorbeeld hiervan is CMIS.

Onafhankelijk

Wij leveren cloud op maat en zijn daarbij onafhankelijk; onze professionals hebben de kennis en ervaring voor oa VMware, Azure, AWS en IBM Softlayer én zijn daar dan ook voor gecertificeerd. Afgelopen jaar heeft QNH meerdere bedrijven geholpen naar de cloud over te stappen, en met succes!

Zelf ontwikkelde innovatieve software

QNH versnelt de move naar de cloud door zelf ontwikkelde innovatieve software in te zetten. Business analytics, dev ops en datacenter relocation trajecten worden bijvoorbeeld ondersteund door Cloud InControl waarbij met een druk op de knop inzicht gegeven wordt in de security, compliance en finance.

Trusted Advisor

QNH is niet alleen voor klanten een trusted advisor. Ook cloud leveranciers als Microsoft doen een beroep op innovatiekracht van QNH om nieuwe oplossingen voor klanten te realiseren. Een voorbeeld hiervan is het design voor Identity and Access Management in cloud bij BDO. Dit is ook te lezen in onze whitepaper ‘Digitale finance identiteiten manage je in de cloud’, welke hier gratis is te downloaden.

Stemmen

Er kan tot 6 januari 2017, tot uiterlijk 17.00 uur via dutchitawards.nl gestemd worden.


Delen op social media


Contact

Amsterdam

+31 20 460 9609

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter