Vragen wij onze QNH collega’s naar 10 redenen waarom je bij QNH Consulting moet komen werken? Dan krijgen we mooie verrassende antwoorden! Laat je inspireren en als je je toekomst meer kleur wil geven, kom dan vooral kennismaken.

Lars Akkermans
Werkzaam bij: QNH Consulting Zuid
Functie: Infrastructure Engineer 

lars_akkermans_lthumb

 

Teamwork

Het is fantastisch om te mogen samenwerken met een team dat vol passie, kennis en humor zit. Hierdoor blijf je scherp, alert en kom je vrolijk thuis na je werk.

Klanten

QNH heeft in de loop der tijd een mooi portfolio opgebouwd met mooie en verschillende klanten in allerlei verschillende vakgebieden. Door al deze connecties kom je al snel in aanraking met interessante nationale of internationale bedrijven om daar werkzaamheden uit te voeren. Dit kan uiteenlopen van korte intensieve projecten of werkzaamheden voor langere tijd.

Kies je eigen auto

Bij QNH kun je zelf een auto kiezen die binnen je eigen lease regeling valt. Dit vind ik nou echt kenmerkend voor QNH: het laat zien dat er veel waarde wordt gehecht aan de persoonlijkheid van de medewerker.

Eigen ontwikkeling

In onderling overleg wordt er altijd goed gekeken naar je eigen ambities en hoe deze zijn in te vullen bij QNH. Er is een scala aan opleidingsmogelijkheden binnen je eigen vakgebied. Maar als je buiten je comfort zone wilt gaan, zijn er ook veel mogelijkheden. Hierdoor kleur je voor jezelf de toekomst in.

Work hard, play hard!

Naast al dat werk en studie wordt er gelukkig ook tijd gemaakt voor andere zaken, zoals borrels, teamuitjes en een knallend jaarfeest. Want wie houdt er nu niet van een goed feestje? Ik in ieder geval wel!

Betrokkenheid

Bij QNH verdrink je niet in de massa. Dit vind ik erg belangrijk bij een werkgever. De directie, je manager of je collega’s, je kan met iedereen een praatje maken. Het maakt niet uit waar het over gaat.

Eigen initiatieven

Bij QNH is er veel vrijheid voor creativiteit. Zo kan het zomaar zijn dat jouw zondagse hobby uitgroeit tot een waardevol product!

Locaties

QNH heeft vestigingen verdeeld over Nederland en België. Hierdoor kan de reistijd korter worden. Een leuk detail is dat iedere vestiging zijn eigen unieke kenmerken heeft.

Cultuur

QNH heeft niet voor niks als slogan “Partnership in IT”. Als trusted advisor proberen we klanten altijd te helpen om tot iets moois te komen waar we trots op kunnen zijn. Geen uurtje factuurtje, maar er écht zijn voor je klanten.

Koffie en een pilsje

Bij QNH Zuid smaakt de koffie zeer goed! Nespresso, what else? En vrijdagmiddag wordt er een lekker “Limburgs” pilsje gedronken om de week smaakvol af te sluiten.

Ook toe aan een kleurrijke carrière? 

Bekijk dan hier ons actuele vacatureaanbod! Kom jij binnenkort kennismaken?

qnh_sticker_105x68

 

 

 

 

 


Delen op social media


Contact

Amsterdam

+31 20 460 9609

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter