De gemeenten Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen hebben de ambitie om de ‘basis’ IT in de cloud te plaatsen

De gemeenten Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen hebben de ambitie om de ‘basis’ IT in de cloud te plaatsen. Het doel is medewerkers mogelijkheden te bieden om samen te werken, kosten te besparen, het beheer te vereenvoudigen en de business mogelijkheden uit te breiden.

Meer informatie

De gemeenten Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen hebben de ambitie om de ‘basis’ IT in de cloud te plaatsen. Het doel is medewerkers mogelijkheden te bieden om samen te werken, kosten te besparen, het beheer te vereenvoudigen en de business mogelijkheden uit te breiden. Hiervoor wensen de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel Office 365 in de cloud in te zetten.

Office 365 biedt naast samenwerk- en communicatie scenario’s de mogelijkheid om eenvoudig informatie met elkaar delen, een projectenstructuur & projectenomgeving in te richten en verschillende scenario’s om mobiel te werken.  Om aan te tonen dat Office 365 aansluit bij de eisen en wensen van de gemeenten heeft QNH middels de FastTrack methode van Microsoft een Pilot ingericht. Na een succesvolle afronding van de Pilot heeft QNH Office 365 voor de gemeenten geïmplementeerd. In een later stadium is QNH gevraagd om een intranet in te richten in een SharePoint Online omgeving. Binnen het intranet heeft QNH een Projectenportaal ingericht om de samenwerking binnen projecten te faciliteren. QNH heeft de gemeenten bij het hele traject begeleid.

Contact

Amsterdam

+31 20 460 9609

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter