QNH gebruikt cookies op haar website om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van de QNH website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden in ons privacy- en cookiestatement. Door akkoord te gaan met onze cookies gaat u akkoord met de bovenstaande cookies. Gaat u niet akkoord dan worden alleen de functionele cookies ingeladen, sommige functionaliteiten zullen dan ook uitgeschakeld zijn. U geeft door gebruik te blijven maken van deze website toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacystatement vermeld.

Vragen wij onze QNH stagiaires naar hun redenen waarom ze bij QNH stage zijn komen lopen? Dan krijgen we mooie verrassende antwoorden! Laat je inspireren en als je je toekomst meer kleur wil geven, kom dan vooral kennismaken.

 

Wilfried Maris
Loopt stage bij: QNH Belgium
Functie: Stagiair Software Developer

Ik volg het Switch2IT traject, dat werken en studeren combineert, en uiteindelijk een Bachelor Toegepaste Informatica oplevert. In het kader daarvan zocht ik een stageplek, die me eveneens de kans zou bieden om tewerkgesteld te worden. QNH bood me de juiste kansen, evenals een boeiende stageopdracht, waar ik absoluut mijn ei in kwijt kon.

 

Direct kennis en ervaring opdoen

Ik heb me verdiept in een partner van QNH: Betty Blocks, een applicatie platform dat toelaat sneller te werken dan de ‘traditionele’ methode van software ontwikkeling. Er werd me een POC (proof of concept) toegewezen waar ik mij gedurende mijn stageperiode in kon uitleven. Mijn kennis van HTML, CSS, Bootstrap en Javascript werd aangescherpt, bovendien bestudeerde ik Angular4 en de samenwerking tussen alle componenten.

Zelfstandig en in team

Tijdens mijn stage leerde ik zelfstandiger werken. Hij die lang genoeg zoekt zal vinden op het wereldwijde web, en dat deed ik ook. Echter, zodra ik twijfels had kon ik steeds terugvallen op de uitstekende kennis van mijn collega’s!

Een aanrader? 

Aangezien ik pas op latere leeftijd ben begonnen te studeren, heb ik reeds een klein rugzakje met werkervaring opgebouwd. Ik heb dus al enig vergelijkingsmateriaal en kan zeker wel stellen dat de werksfeer bij QNH zeer goed is! De sfeer is ontspannen doch professioneel en iedereen helpt waar nodig. Verder heb ik binnen het bedrijf enkel goede en positieve woorden horen vallen. Dat QNH mij de kans biedt om werk en studie te combineren, omhels ik met duizend armen. Als dit aangeeft hoe het is om te werken bij QNH is er geen twijfel mogelijk: Ik raad QNH aan!

banner colouryourfuture


Delen op social media


Contact

Amsterdam

+31 20 460 9609

Rotterdam

+31 10 333 0813

Groningen

+31 50 520 1888

Eindhoven

+31 40 230 5624

Maastricht

+31 43 207 3050

Hasselt (België)

+32 11 771 277

Twitter