Thema's

Met onze dienstverlening spelen wij in op de wensen en prioriteiten van onze klanten. Door goed te luisteren en samen te kijken naar de best passende oplossing, leveren we toegevoegde waarde. In een veranderende markt bewegen deze thema’s mee en dus ook onze dienstverlening. Onderstaande thema’s passen binnen het rationaliseren van uw IT landschap om zo ruimte te creëren om te blijven innoveren.

Business Analytics

Bent u benieuwd welke informatie in de data van uw bedrijf verscholen ligt? En wilt u hiermee concreet aan de slag? QNH verbetert prestaties van bedrijven door alle beschikbare informatie binnen én buiten de organisatie slim te analyseren en om te zetten naar bruikbare informatie.

Lees meer

Cloud

Wilt u snel mee kunnen gaan met nieuwe ontwikkelingen op IT-gebied en flexibel kunnen schakelen? Is de veiligheid van uw gegevens van groot belang en wilt u compliant werken? Door te werken in de cloud, kunt u tevens uw kosten verlagen en uw flexibiliteit verhogen.

Lees meer

Collaboration

Bent u eraan toe om te digitaliseren en structuur aan te brengen? Door te werken met duidelijk definieerbare processen gaat uw organisatie beter samenwerken, creëren en delen; zaak- en dossiergericht.

Lees meer

Enterprise Mobility

Mobiele oplossingen die aansluiten bij uw organisatie, de processen, alle beschikbare data en de huidige infrastructuur zorgen ervoor dat uw medewerkers sneller, adequater en vooral efficiënter kunnen werken.

Lees meer

Digital Experience

Heeft uw bedrijf veel te maken met klantcontact en heeft u het idee dat dit efficiënter kan? Of heeft u een webshop waar veel verkeer op komt, maar blijft de conversie achter? Wij optimaliseren de gebruikerservaring van uw klanten en medewerkers met Digital Experience.

Lees meer

Contact

Amsterdam

+31 20 460 9609

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter