Organisaties willen geen omkijken meer hebben naar installatie of beheer bij de aanschaf van een cloud-oplossing en doen een beroep op de expertise en service van de leverancier. Welke vier grote wensen hebben organisaties in 2016 en waar moeten leveranciers op voorbereid zijn? Collega Eric van Aken omschrijft het in zijn blog, te lezen op Dutch IT channel.

cloud cloudcloud

 

Onderstaand een samenvatting van zijn blog. Welke vier grote wensen hebben organisaties in 2016 en waar moeten leveranciers op voorbereid zijn?

  1. Secure cloud computing

Een veilige cloud staat bovenaan het wensenlijstje in 2016.

  1. De cloud-based desktop

Aankomend jaar zetten organisaties ook de eerste stappen naar de invulling van de virtuele werkplek gebaseerd op cloud-diensten.

  1. Anywhere, any place, any time?

In 2016 zal uitgepuzzeld moeten worden wat hier de beste methoden voor zijn. Hoe werkt bijvoorbeeld een cloud-oplossing op een iPhone, Android of Windows Phone?

  1. Meer SaaS

De behoefte aan andere afrekenmodellen zorgt voor een vlucht van SaaS. Hoewel de huidige cloud-markt wordt gedomineerd door IaaS- en PaaS oplossingen, zal in 2016 de vraag naar SaaS flink stijgen.

 

Lees de volledige blog van Eric op Dutch IT Channel.


Delen op social media


Contact

Amsterdam

+31 20 460 9609

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter

Opening soon: onze vestiging in #Rotterdam. Meebouwen? We zoeken nog starters & ervaren Business Intelligence #Consultants Klik verder voor het vacature aanbod: https://t.co/KiytYo6eLF #vacature #ICT #groeien #BI

De leveranciers in het IDaaS segment blijven toenemen. Security Consultant Sander van Caspel neemt in zijn blog de drie leiders in IDaaS onder de loep: https://t.co/CVTZsQLd2X #identity #security #IDaaS

Pionieren in #Rotterdam met Business Analytics & Intelligence? Help ons bij het opzetten van onze nieuwe vestiging als #consultant. Meer weten kijk op https://t.co/K0tuYPN8GA #vacature #BI #BA #ICT