Markten

Partnership staat voor samenwerken en samen leren van en met elkaar. Maar het betekent ook meedenken. Dat kan nog beter als je de kennis hebt van en ervaring met de markt waar de klant zich in bevindt. Een greep uit markten waar we toegevoegde waarde kunnen leveren:

Finance & Services

De finance-sector verandert continu. De klant staat centraal; klantrelatie verbeteren, klantbinding en -behoud. Het verbeteren van het verstrekken van de juiste informatie aan klanten speelt hierin een sleutelrol.

Lees meer

Telecom & Utility

Innovaties en ontwikkelingen in technologie, mobiele toepassingen, security, dataopslag en het gedrag van consumenten veranderen continue het landschap voor bedrijven in de telecommunicatie en utility.

Lees meer

Overheid

U werkt als overheidsinstelling hard aan het bereiken van uw doelstellingen waarbij uw klant, de burger en het bedrijf, centraal staan. Wij helpen u graag een handje mee!

Lees meer

Retail

Concurrentie, hoge kosten voor opslag en voorraad, innovaties op het gebied van mobiele technologie en veelvuldig gebruik van internet door consumenten. Hoe gaat u die strijd aan?

Lees meer

Zorg

De zorg heeft niet alleen te maken met veranderende wet- en regelgeving, er is ook behoefte aan transparantie en kostenbeheersing.

Lees meer

Contact

Amsterdam

+31 20 460 9609

Maastricht

+31 43 207 3050

Groningen

+31 50 520 1888

Hasselt (België)

+32 11 77 12 77

Eindhoven

+31 40 2305624

Twitter

De leveranciers in het IDaaS segment blijven toenemen. Security Consultant Sander van Caspel neemt in zijn blog de drie leiders in IDaaS onder de loep: https://t.co/YUfhZEoXMG #identity #security #IDaaS

Op heterdaad betrapt; inbreken in een "slimme" kantine is niet slim! Lees verder hoe dit precies werkt https://t.co/WaJksO49Az #data #sensoren #slimmekantine #groningen

Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak de mogelijkheid hebben om jezelf te ontwikkelen. Cursussen, trainingen of certificaten, het kan allemaal via onze eigen Qniversity. Onze collega's vertellen erover: https://t.co/LoswAIJBH9 #ontwikkeling #leren #groeien #IT